Cautare

3867 de rezultate pentru "telecom craiova" (8.65 secunde)
Craiova este inclusa în Master Planul de alimentare cu apa si evacuare a apelor uzate din Dolj cu peste 56,6 milioane de euro pentru perioada 2008-2013, suma nerambursabila, asigurata din Fondul de Coeziune înfiintat de UE, si cu alte 10,3 milioane de euro promise de guvern.Pâna în 2038, la sistemele de alimentare cu apa si evacuare a apelor uzate din Banie si din localitatile încorporate ar putea fi realizate investitii de 189,7 milioane de euro, conform Master Planului aprobat la nivelul judetului Dolj.
O analiza a situatiilor de la câteva banci reprezentative din Craiova arata profilul rau-platnicului: ... Si tinerii pâna în 25 de ani au fost luati de val.Persoanele foarte tinere, dar mai ales cele trecuti de prima tinerete îngroasa listele restantierilor catre unele banci din Craiova.
Regia are de achitat catre Temocentrala Craiova aproximativ 30 de milioane de euro.Apropierea toamnei aduce din nou în actualitate restantele pe care asociatiile de proprietari le au de achitat catre Regia de Termoficare Craiova.
Regia are de achitat catre Temocentrala Craiova aproximativ 30 de milioane de euro.Apropierea toamnei aduce din nou în actualitate restantele pe care asociatiile de proprietari le au de achitat catre Regia de Termoficare Craiova.
Cele mai mari pierderi au fost înregistrate de SIF Oltenia - 88,4 milioane de euro si Alro Slatina - 48,3 milioane de euro, alta companie care a avut pierderi importante pe piata de capital fiind Electroputere Craiova - 4,9 milioane de euro.
CEC Bank si Alpha Bank Romania vor imprumuta Complexul Energetic Craiova cu 121 milioane de lei (31,36 milioane euro), credit garantat de stat prin EximBank, pentru investitii de mediu.
Piata birourilor si a spatiilor comerciale din Craiova este in asteptare. Situatia grea cu care se confrunta firmele in aceasta perioada si-a pus amprenta asupra segmentului business al pietei imobiliare din Craiova. ... Acest lucru a fost observat si de alti agenti imobiliari din Craiova.
Presedintele CA a avut o prima runda de convorbiri cu italienii de la Alenia Aeronautica, societate care vrea sa cumpere fabrica de avioane de la Craiova. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a demarat ieri negocierile cu italienii de la Alenia Aeronautica pentru privatizarea Avioane Craiova SA.
Patru competitori se lupta pentru un contract in valoare de 64 de milioane de euro pus la bataie de Complexul Energetic (CE) Craiova, pentru realizarea instalatiei de desulfurare, investitie asumata conform angajamentelor europene pentru ameliorarea conditiilor de mediu.
Licitatia pentru modernizarea Aeroportului International Craiova a fost castigata de o asociatie a doua firme, Atlas si Polystart Impex din Craiova.
Odata cu preluarea Avioane Craiova, italienii de la Alenia Aeronautica ar urma sa primeasca drepturile de productie si comercializare a modelelor IAR-99.
inca nu au venit furnizori Anul trecut, dupa ce Ford s-a instalat la Craiova, compania promitea ca o multime de furnizori de piese si echipamente isi vor deschide operatiuni in Romania, cel mai probabil in Dolj. ... Initial, si furnizorii pentru fabrica Ford din Craiova solicitasera spatii in parcul industrial.
Hotararea prin care Consiliul Local Municipal Craiova a aprobat Planul de Urbanism General (PUG), 23 din 2000, este atacata in instanta de firma SC Plusauto SRL, dealerul Ford in Craiova, detinuta de fostul deputat de Dolj, Horatiu Buzatu.
Primaria Craiova a prevazut in buget doar o "firimitura" din fondurile necesare reabilitarii. ... Doar 30 de blocuri din Craiova au depus pana acum documentatia completa la primarie, prin care se solicita reabilitarea termica.
Angajatii hipermarketului Pic din Craiova au protestat ieri, pentru cateva ore, fiindca nu si-au primit drepturile salariale pe ultima luna. ... Nemultumirea protestatarilor este dublata si de faptul ca disponibilizarile la Pic Craiova au fost tot mai frecvente in ultima vreme.
Mai toti angajatii SC Saralex Grup SRL, societatea care patroneaza casele de schimb valutar din Craiova renumite pentru numarul de clienti inselati cu diferite sume de bani, au fost scosi de sub urmarire penala.
Se numara pe degetele de la o mana casele vandute de Primaria Craiova anul acesta, chiar si la jumatate de pret.
Primaria Craiova are de recuperat, pe ultima suta de metri a lansarii proiectelor din Planul Integrat de Dezvoltare, doua bucati din strazile pentru modernizarea carora a solicitat finantare prin Programul Operational Regional.
Posesorii de autoturisme se inghesuie sa-si procure autocolantul care dovedeste plata taxei de parcare pe domeniul public al municipiului Craiova, insa, pana acum, doar jumatate din masinile inregistrate in Banie au vinieta Pana la 15 august, ultima zi in care posesorii de autoturisme din Craiova mai puteau sa-si procure vinieta de parcare fara a risca sa fie amendati, in evidenta Directiei de Taxe si Impozite figurau ca eliberate 37.850 de astfel de autocolante, dintr-un total de 57.000 de masini pentru care se platise initial taxa de parcare, alte 16.843 de viniete fiind procurate ulterior, odata cu achitarea taxei.
La numai cateva zile dupa ce statul roman, prin Ministerul Finantelor Publice, a anuntat ca a blocat momentan ajutorul de stat pentru Ford din cauza investitiilor mici realizate in fabrica auto din Banie, compania a invitat ieri conducerea Primariei Craiova si a Consiliului Judetean Dolj sa vada, la fata locului, cum arata acum fabrica dupa ce s-au montat liniile de productie.
google-analytics.com